SPHINX GEMERT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1180 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Gemert. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 20:33 Prima. Niks mis mee. Binnen de tiid die was aangegeven
29 jan 2023 om 20:05 Eten was lauw en waterig door de salade. Duurde ruim 105 min terwijl die 60 min bevestigde
14 jan 2023 om 21:30 Half vijf besteld iets over half zeven kwam de bezorger terwijl aan werd gegeven dat het ongeveer 50 minuten zou duren ,dit was overigens niet de eerste keer dat we zo lang hebben moeten wachten maar het was wel de laatste keer voor ons.
9 jan 2023 om 16:42 Bezorging kwam veel later dan beloofd, eten was al lauw
1 jan 2023 om 21:27 Eten was matig, lang gewacht. App geeft aan dat ze onderweg zijn en dan duurt het nog 45 min voordat ze er zijn. Geen saus toegevoegd, wel besteld.
23 dec 2022 om 19:42 We hebben tot op heden onze bestelling niet ontvangen
13 dec 2022 om 19:09 Moeten de laaste tijd erg lang wachten, een uur anderhalf uur is geen probleem maar 2 a 3 uur vind ik toch wel een beetje te gek! Ik ga er voorlopig niet meer heen jullie zijn een vaste klant kwijt!
10 dec 2022 om 21:00 Ik had ruim anderhalf uur van te voren besteld en nog bezorgen ze een half uur te laat. De bezorgtijd kunnen ze niet goed plannen. Maar het eten was wel weer heerlijk !
7 dec 2022 om 17:46 Lezen of luisteren kunnen ze schijnbaar slecht. Het aantal bakjes saus gaat vaak fout,en geef je als tijd op 'zo snel mogelijk' dan kan je maar beter anderhalf uur vantevoren bestellen. Geef je wel een tijd op dan komen ze een uur te vroeg. Bijzonder
4 dec 2022 om 20:00 De bezorging duurde veel langer dan aangegeven. Bij aankomst was de verpakking gescheurd. De bezorger ging nieuw eten halen. Toen hij weer kwam was het eten ook nog koud. Zeer slechte ervaring.
3 dec 2022 om 23:13 De beste van Gemert!
28 nov 2022 om 12:23 Eten is echt prima van kwaliteit alleen de betrouwbaarheid van de gevraagde bezorgtijd laat zwaar te wensen over.